Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.
28 de julio de 2018

Una setmana molt cultural: gastronomia, educació i literatura.

Vaig voler escriure sobre una setmana que va ser prou interessant a nivell gatronòmic cultural i finalment van anar passant les setmanes i ja ha passat com un mes.
Aquestes primeres fotos són al restaurant,Garimall al poble de Pau, entre Vilajuïga i Palau-Savardera, a tocar del nostre paradís, al nord de l'Empordà...Llancà, Port de la Selva i el Cap de Creus. Un dinar sorpresa, un menú degustació, gràcies a la meva germaneta que ens havia regalat un pack d'aquests (Databox) en que surten un miler d'opcions. Finalment vam trobar el moment de gaudir el regal i sí que va ser tota una experiència. Bons vins, un amb cada platet, i bon ambient i servei. I les postres,  de les que normalment prescindeixo, excel.lents.
Per acabar-ho d'arrodonir, a la tarda un bon bany a la platja de Llançà que tants bons moments ens ha permès, en un entorn preciós, i unes aigües transparents i màgiques.


I després del cap de setmana , una visita a l'Ateneu de Barcelona. Al matí una xerrada per docents, sobre formacions i Escoles d'estiu i a la tarda, després de visitar la preciosa biblioteca, homenatge a Josep Maria Espinàs, un escriptor de casa nostre que no necessita presentació. M'encanta que hi hagi persones que han pogut viure de l'ofici d'escriure. Quina gran cosa poder treballar d'allò que t'apassiona!  Em vaig comprar el seu llibre Temps afegit i me'l va dedicar!  I no sé com em vaig atrevir, una mica més tard, a regalar-li un exemplar del meu Tiempos para la Vida, encara sento un pel de vergonyeta....aishhhh....però així va ser. I , quan ja marxàvem, a una de les vitrines vaig trobar un altre títol amb el temps com a eix, Temps regalat. Quines coincidències!No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.