Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.
12 de mayo de 2018

Tiempos para la VidaTIEMPOS PARA LA VIDA
                                      de Sonia Giménez GuzmánTiempos para la Vida parla de reflexions sobre el món que vivim, de "veritats"que no ho són tant, d'educació, d'economia, de feminisme, de com millorar el que ens envolta... Són 11 capítols curtets sobre com veig les coses i com m'agradarien. A vegades dubto, no tinc sol.lucions màgiques, i al mateix temps em costa acceptar les hipocresies socials i la inacció. Suposo que és per això que a vegades em desperto i m'he de llevar a escriure, per satisfer una necessitat vital, que només em costa temps. Només? Com si el temps no fós valuós, oi? Sembla que si no hem de pagar o no ens paguen, no hi ha valor,  i no és ben be així. El temps, precisament perquè no en podem disposar de forma ilimitada, l'hem de fer servir per allò que més ens gratifica, si podem i quina millor recompensa?. Per això, sempre que puc, li robo minuts a les hores, per escriure, perquè no sempre puc escollir, jo també tinc altres coses que reclamen dedicació...i a la que se'm posa una idea dins demanant-me sortir, m'he de plantar i parar les agulles de l'esfera i entrar en una dimensió atemporal on escriure, viure i estimar es fan la mateixa cosa, no sé , és màgia...

Donçs això, que si vols el teu exemplar del meu llibre, al mòdic preu de 14 euros, pots anar a la Cooperativa l'Egarenca, o a la llibreria Synusia, al carrer Montserrat,36 , dins l'Ateneu Candela. També el tenen a la Llibreria Vallès, a la Carretera de Rellinars, 175 i a SATEM, a la Plaça de la Cultura,1 . Tots els punts a Terrassa. Ah!, jo també disposo d'exemplars a la teva disposició. I també el pots adquirir a través d'Amazon (des d'aquí em solidaritzo amb els treballadors d'aquesta empresa i desitjo que la seva lluita els serveixi per dignificar la seva feina).

Si vols que te'l dediqui contacta'm a través del correu llibresenmoviment@gmail.com o deixa un comentari en aquesta entrada. 

Portada i contraportada de Tiempos para la Vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.