Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.




29 de abril de 2014

Sobre energia: per un nou model energètic



El día 8 de maig als Amics de les Arts vam tenir la sort d'escoltar en Carles Riba Romeva i a la Sílvia Invers, ambdós enginyers industrials, que ens explicaren coses sobre el tema energètic, tan important pel model de desenvolupament.

 


Des de l'Escola d'empoderament ciutadà i democràcia del Procés  Constituent de Terrassa creiem que per transformar les regles de joc hem de conèixer què està passant, quin és el punt del què partim i les relacions de poder que es donen. Hem de fer una anàlisi de la mà dels que estudien els temes des del punt de vista científic i sempre amb mires al Bé Comú, a través de xerrades, o prenent el compromís de llegir-los, per a encetar el debat i el pensament crític i respectuós, i adquirir eines per a construïr un model de desenvolupament sostenible (no confondre amb un model de creixement sostingut, que és tot el contrari al que ens convé tal com està el panorama).
Si us interessa saber sobre l'energia i sobre la capacitat que tenim de canviar les coses vine a aprendre amb nosaltres, i a construïr alternatives.
Sota hi ha dos enllaços sobre el tema.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.