Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.




12 de noviembre de 2013

Valentia de David Fernández al Parlament català

 David Fernández de la CUP parla mirant als ulls, pausadament, prenent aire, i diu les veritats a tots aquells que compareixen al Parlament, se suposa que a donar alguna explicació de la gestió que han dut a terme en els seus càrregs i que han significat tantes pèrdues i tan de dolor en la societat. La llàstima és que no tots els lladres d'aquest país compareixen, a vegades fins i tot perquè "traballadors" del Parlament ho impedeixen (1). I també llàstima perquè aquest tipus de lladregots han perdut fa temps la vergonya, i passen una estoneta allà asseguts sentint les veritats, i tirant-se-les a l'esquena, que tenen molt grossa, que ells la "pasta" la tenen ben protegida i "las palabras se las lleva el viento"...
A mi sí que em fa vergonya que tots aquests encorbatats tinguin el rostre tan dur. I em fa molta pena saber que els discursos de David Fernández espanten a molta gent víctima dels lladregots d'altura, perquè en el fons les actituds valentes i revolucinàries els fan por, i quasi prefereixen la situació de víctima i d'anar tirant.
A mi m'agradaria que les paraules de'n David tinguéssin alguna conseqüència més enllà de que les sentissin la resta de parlamentaris. M'agradaria que fóssin més que una pataleta, la qual, tot s'ha de dir li agraeixo enormement i li valoro moltíssim. Ell parla per molts que estem al carrer i només tenim dret a anar a votar cada quatre anys, en aquestes democràcies cada vegada menys democràtiques i lliures, gràcies als centenars de caradura que tenim en política i en finances.
 Us deixo varios enllaços que val la pena escoltar.


Discurs el 27 des 2012 al Parlament

9 jul 2013 a Adolf Todó de Catalunya Caixa

11 Nov 2013 a Rato,gángster en Bankia



Està arribant un moment en que es fa necessària una revolució inteligent i amorosa, que miri de no caure en els errors de revolucions passades. Hem d'estar tots junts independentment de banderes i etiquetes. L'enemic és massa poderós per adormir-nos i separar-nos amb romanços.

 (1)  Com es veta la investigació per destapar la corrupció en la Sanitat Catalana

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.