Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.
3 de marzo de 2013

LA RISOTERAPIA COM A INSTRUMENT
TALLERS DE RISSOTERÀPIA PER ADULTS


La rissoteràpia per a adults vol tornar a despertar aquell nen que tots portem dins, i alhora fer-nos recordar la importància  de l'alegria i de l'espontaneïtat en la vida diària. Vivim en un món en què les responsabilitats i la pressa ens ocupen tot el temps, i això crea distància entre el nostre dia a dia i la satisfacció de les nostres necessitats. Construim la nostra màscara i volem carregar amb tot el que ens cau al damunt.


La rissoteràpia és una tècnica que busca la relaxació, tant a nivell físic com emocional i que apunta a proporcionar un estat de benestar complet i a oferir recursos per a que les persones vagin incorporant el riure a les seves vides, recuperin la il.lusió i relativitzin una miqueta les seves pors. Normalment, els nens riuen fins a 60 vegades més que els adults cada dia. La rissoteràpia es converteix en una eina eficaç per contrarrestar els alts nivells d’ estrès i cansament que provoca la vida actual, essent una eina poderosa contra la por.
En un taller de rissoteràpia el que es pretén és ensenyar a utilitzar el riure per acostar-nos a l’equilibri, serenitat, creativitat i estimular la capacitat de controlar i canalitzar la nostra energia i emocions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.