Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.




18 de mayo de 2011

Romeva al Parlament Europeu

Avui he mirat el blog del Raúl Romeva, actual representant català, d’Iniciativa Verds al Parlament Europeu. Havíem coincidit uns anys a Econòmiques, a la UAB i un dia pels mitjans vaig saber que estava en política. Del poc que m’arriba trobo coherència en el seu treball, una tasca de formigueta que a més té tan poc pès, que fa ràbia. A més m’agrada la manera húmil com s’expressa, quan cita a Krugman, el Premi Nobel d’Economia. M’ha cridat l’atenció les dificultats amb les que ha de lluitar per poder expressar coses tan importants com la necessitat d’una taxa del 0,05% sobre les transaccions financeres, o el tractament dels Paradisos Fiscals. A vegades parlar depèn de la gràcia que tingui el president del Parlament. I si pot parlar, tot queda aquí, perquè els nostres representants no estàn per fer canvis substancials, ni per assenyalar als autèntics responsables de les crisi econòmiques, que no deixen de ser els financers d’alt nivell i els grans inversors. És difícil la tasca de David contra Goliat.
Aquest moment de la història està permetent, però que molta massa gris estigui començant a funcionar i a conectar gràcies als mitjans tecnològics i això obre una porta a l’esperança. Tot i això hem d’actuar ràpid perquè el coneixement necessita el seu temps i el temps passa volant i la desinformació treballa ràpid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.