Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.
ESCOLA D'EMPODERAMENT CIUTADÀ I DEMOCRÀCIA. Procés Constituent de Terrassa.


                                        Enllaç al web del Procés Constituent de Terrassa

                                         https://www.procesconstituent.cat/ca/

                              On trobaràs l'agenda dels diferents actes i reunions que engeguem. Aquí aniré posant les convocatòries de les Assamblees del Procés Constituent de Terrassa, que treballa en relació als 10 punts programàtics que han de servir de nexe d'UNIÓ de tots aquells que volem anar més enllà de les disciplines de partit,  que desitjem un món més just, al marge d'etiquetes, i que pensem que ja no podem deixar als altres la construcció d'unes regles del joc més participatives i justes. Evidentment que caldrà recolzar en les eleccions a les forces progressistes que més s'ajusten als nostres objectius. Les conquestes socials seran en la mesura que consensuem i anem plegats.

Hem de fer front comú, unitari, davant els poders que ens dominen, més enllà dels propis interessos i matissos ideològics. Aquest és un moment històric que no hauríem de desaprofitar i aprendre dels errors passats.
                                 
Reunió de l'Assamblea,  oberta a tothom :
Día 10  de febrer de 2016: a l'Ateneu Candela a les 19.30h.

Encetant nous reptes per a construir el propi Procés Constituent des d'abaix. Aprenent a fer espais per la Democràcia Participativa.

 
Als diferents grups de treball volem incidir sobre temes importants per a la ciutadania de Terrassa, amb la idea de promoure la consciència cívica i ciutadana cap a una autèntica democràcia participativa. Som aprenents i això vol dir tenir paciència, coratge i ganes de construir des del respecte per les pròpies limitacions.
Hem creat l'Escola d'empoderament ciutadà i democràcia, i estem engegant una sèrie de xerrades sobre sectors bàsics, com l'aigua i l'energia, per tal de comprendre com funcionen i poder buscar alternatives més justes. Quant a l'aigua i tenint en compte que el 2016 la Mina acaba la concessió de la gestió, hem engegat la constitució d'un equip, obert a tothom interessat, la Taula de l'aigua, que ja és un ens independent del Procés Constituent, per treballar amb la idea de municipalitzar la gestió, com estan fent, o han aconseguit, importants ciutats, entre elles París. No serà un camí fàcil així que esperem la teva participació constructiva.
També volem presentar a la ciutadania una gran eïna virtual com és l'Observatori Ciutadà Municipal (OCM), que sorgeix de les persones que estan treballant per l'Auditoria del Deute, una eïna que ha de ser capaç de fer-nos recuperar la transparència amb els gestors de la cosa pública, és a dir l'Ajuntament, i fer possible una autèntica participació ciutadana.  Aquesta web permet la visibilitat de qualsevol consulta que els ciutadans facin a l'Ajuntament i farà públic el seguiment i la qualitat de les respostes.

I en aquesta línia mirem de ser part i fer costat a les entitats, associacions i grups de ciutadans que tenen interès en transformar la societat en mires a millorar el bé comú.VINE, APRÈN, PENSA I ACTUEM!!!Enllaç al parlament de Diego Cañamero a l'encerclada del 30 Novembre 2013 a la Torre Agbar:
En defensa de la Gestió Pública de l'aigua i l'electricitat

Enllaç a una entrada sobre l'Acte a Barcelona  el dia 13 d'octubre 2013:
Algunes idees sobre societat i el Procés Constituent

Enllaç a VilaWeb i uns quants vidèos de l'acte del dia 13.
Forcades: "Ja hem delegat prou, ara som protagonistes"Contacte:    terrassa@procesconstituent.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.