Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.




21 de febrero de 2012

EL TALLER DEL RIURE.


TALLERS DE RISOTERÀPIA- “RISOTALLERS DE 2 HORES”

La risoteràpia es una eina de treball grupal, que combina amb molta eficàcia recursos expressius del nostre cos,  jocs i danses com a mitjà  per assolir un riure franc, alliberar tensió i gaudir del contacte dels altres. Es tracta d'una pràctica que aconsegueix despertar en pocs minuts la capacitat de sentir, d'expressar, de desconnectar de les preocupacions quotidianes, de deixar fluir la creativitat, de sentir-se lliure d'estrès, tot de manera fluïda, lliure i respectuosa.

Dinamitzo tallers de dues hores, durant les quals la intenció és permetre que el nostre costat esquerre del cervell, el de la raó i la lògica, el que ens permet anar per la vida, i alhora ens manté sempre ocupats i preocupats provocant-nos  estrès i ansietat, descansi per una estona, donant protagonisme al nostre cantó dret del cervell, el de la creativitat, la espontaneïtat, el plaer, l’art...

Aquest és un treball que pretén reeducar-nos creant un espaï on recuperar l’alegria del nen que tots portem a dins, i que en la nostra vida diària no tenim temps ni ganes d’atendre. Creem  un petit  laboratori on experimentar sense la màscara que portem en el dia a dia.

En els tallers practiquem  una activitat que combina l’aspecte emocional i relacional,  i l’aspecte físic ja que hi ha moviment  aeròbic i moviment  diafragmàtic .
Ens donem l’oportunitat de veure la vida de manera més positiva, alliberem tensions, i aprenem a ser una mica més lliures, espontanis i creatius,des del respecte i el “no judici”.

Cinc minuts de riure continu equivalen a quaranta-cinc minuts d’exercicis aeròbics lleugers.

Els BENEFICIS de la RISOTERÀPIA:

Socials:
1. Ens relacionem amb altres persones.
2. Enfrontem pors.
3. Millorem l’autoestima.
4. Fa ser més actiu.
5. Riure amb altres persones millora la relació entre elles.
Mèdics:
1. Millora la circulació i regula la pressió sanguínia.
2. Afavoreix oxigenar la sang.
3. Millora la funció digestiva.
4. Relaxa el sistema nerviós, augmenta l’activitat neuronal, memòria i atenció.
Psicològics:
1. Millora el diàleg intern.
2. Augmenta l’autoestima.
3. Riure de les dificultats millora l’humor.
4. Redueix l’estrès a la feina i a la vida.
5.Traspasses algunes pors i la vergonya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Tu opinión me interesa.