Con ánimo de aprender

Este quiere ser un espacio para la expresión, para la comunicación, para el aprendizaje, para el ser. ¿Quieres viajar conmigo?
Deja tus comentarios, son imprescindibles.




28 de enero de 2018

No vinguis President, no els donem el gust del nostre disgust

M'encantaria donar-li al PP allà on més els dol, veient-te investit President de la Generalitat el dimarts 30 d'aquest dur gener, que ja s'acaba. Bueno, el que més m'agradaria és veure'ls davant dels tribunals i amb una Justícia de veritat...

No va haver, segons ells, votacions el dia 1-O, i ara voldrien que no tinguéssim els ovaris de tenir-te on has de ser, i la veritat és que sí en tenim d'ovaris, el que passa és que també tenim seny. Jo no vull més presos polítics i ja en tenim uns quants i els voldria ja a casa seva. 

No vinguis, no mereixes les seves urpes, ni directes ni per encàrreg. I són capaços de tot, per anul.lar la possibilitat d'una República, nostra, i també d'una espanyola. I sobretot són capaços de fer real la "xirigota brutal i vergonyant" que fa poc rulava pel sud, per tal de tapar les ingents quantitats de merda que els surt ja per les orelles i que no saben com dissimular, sino és a cop de banderes.

No vinguis, no ens mereixem arriscar-nos a tenir un altre dins de les seves reixes infectes, que els hauríen de guardar a ells sota un candau ben gros. Ells, que s'estan carregant el poc de democràcia que ens quedava .

M'encantaria que fóssis investit en la distància , ja que venir és massa arriscat, i que la nova política que féssis mai més pactés polítiques de retallades, que poguéssim al nostre petit país demanar comptes als polítics cassolans corruptes que també es carreguen la nostra Sanitat, que ja sabem que no cal que els ajudin des de Madrid amb idees privatitzadores. T'ho dic tot això, Carles, perquè malgrat la cagada de la compra d'art a Girona, amb els diners de l'aigua que tu ja saps, em caus bé, ets un tio que em sembla íntegre i noble, ets Persona amb majúscula, i crec que hauríes de canviar de partit i anar més cap a l'esquerra, que t'escauria millor. Imagines un equip Junqueres-Puigdemont-Riera? Un equip de Persones, que al darrera tinguessin una Ciutadania conscient i pendent i participant de les coses comunes? I entre totes posar en marxa un autèntic procés constituent des de baix...aishhh....

En fi, que no vinguis. Busquem la manera d'enfonsar al govern central d'alguna altra forma original i aconseguim que tornin els Jordis i la resta de persones que no mereixen ser a les rodalies d'un Madrid castigador. Investim qualsevol altre que pugui fer-ho i deixem palès que tu no, perquè la democràcia a España ha marxat fa un temps de vacances i mentrestant et tenim fent política des de Brusel.les per imperatiu il.legal. 

¡Vaya tela! ¡Qué mundo este! ¡Cuánto miedo a perder privilegios las felices castas que dominan todo! Cuando les peligra el andamiaje, matan, como aquella que salía en la tele, la princesa del pueblo decían que la llaman. Algunas por sus hijos matan, otros por no perder privilegios. Le mal llaman amor. Le mal llaman democracia...



2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Pues sí, claro! , sobretodo ¡vivan las gentes de los pueblos y ciudades! Viva la gente que quiere mejorar las cosas y quiere organizarse la vida sin imposiciones. Y viva quienes construyen democracia, más allá de cualquier bandera. Los territorios los hacen sus gentes, y la buena convivencia se consigue con respeto y empatía. Nadie es mejor que nadie. Y ¿Sabes? no me gusta que me chillen y que me digan cosas desde anónimos. Viva España y sus gentes y por ende, su capacidad de decidir su futuro en las urnas. Y ala, y olé. Y además, ¡viva la gente que es capaz de autocrítica y de darse cuenta de qué cosas no funcionan y hay que cambiar.

      Eliminar

Tu opinión me interesa.